Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як виступають футболісти з Харківщини та чим замінити буржуйку

У цей непростий період, жителі Харківської області ретельно готуються до зимових морозів, а також слідкують за останніми подіями. Варто зазначити, що футболісти з Харківщини останнім часом демонструють непогані результати, а місцеві клуби грають у Прем’єр Лізі.

П’ятого жовтня у Мадриді, сталася подія, яка належить до здобутків харківської школи футболу, бо між собою грали два футболісти з Краснограда. Андрій Лунін зіграв за мадридський Реал, а Михайло Мудрик вийшов у старті донецького Шахтаря. Також спортивні новини харкова не обмежуються виступами окремих футболістів, бо в УПЛ грають два професійних клуби. Металіст зараз йде на восьмому місці, а Металіст 1925 займає сьому позицію.

Результати останніх матчів

У п’ятому турі харківський Металіст грав з Шахтарем, й зазнав великої поразки 1:6. За останні два сезони у Другій та Першій лігах, таких результатів не було. Проте у турнірній таблиці нічого критичного нема, так що не варто робити трагедію з поразки. Стосовно виступів Металіста 1925, то клубу вдалося перемогти Колос з рахунком 2:0. Обидва голи були забиті у першому таймі, а друга частина матчу пройшла без забитих м’ячів. Враховуючи той факт, що харківські клуби не можуть грати у рідному місті, й нема можливості залучати легіонерів, виступи знаходяться на задовільному рівні.

Як провести зиму

Основна тема нинішнього періоду, яка цікавить багатьох харків’ян – це обігрів квартири, чи будинку у зимовий період. Щоб підібрати оптимальний варіант, читайте корисні поради та користуйтеся тим рішенням, яке підходить для жилого приміщення. Наприклад, буржуйка є популярним варіантом для приватних будинків. Також можливо залучити піч булер’ян, тим самим отримати значну економію грошових коштів. Зазначений пристрій працює на технології, при якій дрова тліють. Завдяки тлінню, вдається протопити 8-12 годин на одній закладці.

Де читати новини

У нинішній час, можливо отримати велику кількість інформаційних матеріалів, завдяки сучасним ЗМІ, які працюють у наступних форматах:

  • Онлайн,
  • По телебаченню,
  • У друкованому вигляді.

Водночас огляд регіональних подій, можливо дізнатися завдяки публікаціям місцевих ЗМІ. Таким чином, щоб читати новини харківщини на постійній основі, підписуйтеся на видання «Слобідський край». Зазначена газета видається у паперовому вигляді, а також має власну платформу зі стрічкою останніх новин. Підписатися можливо на тиждень та місяць, онлайн версія сайту знаходиться у вільному доступі.

06.10.2022, 17:50