Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Для чого потрібна смарт приставка та як обрати оптимальну модель

Висока популярність ОТТ платформ, здійснила вплив на ринкові тенденції. Зокрема попит на смарт приставки стрімко зріс, бо не кожна людина готова купувати новий телевізор, щоб користуватися віртуальними сервісами.

Таким чином, якщо зацікавлені у продукті ОТТ сервісів, але не готові купувати новий телевізор з опцією смарт ТВ, тоді виконайте замовлення приставки на дистанційній основі. Інтернет-магазин https://leobox.ua/smart-tv-pristavki/ підійде для зазначеної цілі, й зможе виконати доставлення у будь-який населений пункт України. У каталозі присутні різноманітні смарт приставки, які підходять для більшості телевізорів.

Можливості смарт приставки

Сучасна приставка може виконувати декілька опцій, тому докладно розгляньте можливості техніки. А саме, після підключення до телевізора, можливо проводити наступні маніпуляції:

  • Дивитися відео на ОТТ платформах,
  • Користуватися додатками,
  • Переглядати фільми, через внутрішню пам’ять,
  • Слухати музику,
  • Читати інформаційні сайти.

Окремо зверніть увагу на тому, щоб необов’язково підключати пристрій до інтернету. Завдяки внутрішній пам’яті, можливо скопіювати медіаконтент, а потім запустити на телевізорі. Так що приставка може стати повноцінним комп’ютерним пристроєм, який виконує різні завдання.

Чим відрізняються

Цінова складова приставок має радикальні відмінності, тому читайте опис кожної моделі. Зазвичай на приставках можуть бути встановлені різні операційні системи, тому вартість аналогів значно відрізняється. Річ у тому, що Linux – це безплатна операційна система, тому користувач оплачує лише встановлення та налаштування. А ось Windows – це окремий комерційний продукт, який може коштувати більше тисячі гривень. Таким чином, коли зацікавлені у зменшені фінансових витрат, користуйтеся безплатним програмним забезпеченням.

Окрім операційної системи, можуть бути значні відмінності у технічних характеристиках. У першу чергу требу звернути уваги на можливості процесора, й оперативну пам’ять. Далі розгляньте кількість фізичної пам’яті, яка надається для зберігання контенту. Для економії грошових коштів, замовляйте приставки, на яких менша кількість фізичної пам’яті. Річ у тому, що колекцію фільмів можливо зберігати на комп’ютері, й при необхідності виконувати перенесення файлів на приставку, чи флешку. Так що переплачувати гроші за 30-40 гігабайт не потрібно, якщо є персональний комп’ютер, жорсткий диск якого має біля одного терабайта фізичної пам’яті.

05.10.2022, 14:05