Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як виконувати спортивні ставки на смартфоні

У багатьох людей немає вільного часу для того, щоб користуватися букмекерськими конторами в домашніх умовах. Своєю чергою завдяки смартфону, можливо отримати доступ до системи та виконати ставки у будь-який момент. Наприклад, додаток париматч скачать можливо на мобільний гаджет та провести авторизацію, виконавши прості дії. Сервіс є доступним для усіх учасників букмекерської контори. Також слід зазначити, що додаток підтримує операційні системі Android та iOS.

Наскільки зручно 

Інформація в додатку дублюється з офіційного сайту БК та оновлюється, якщо виникають певні зміни. Щоб учасникам було зручно користуватися програмним забезпеченням, розробники підготували спеціальний дизайн. Таким чином, окрім швидкої авторизації, можна виділити підтримку мобільної версії.

Стосовно проведення ставок, то у користувачів є доступ до всіх видів коефіцієнтів. Відповідно, можете ставити, як на підсумок матчу, так і на додаткові події. А саме, гравець може обрати один із наступних варіантів:

  • Тотал;
  • Рахунок зустрічі;
  • Підсумок частини матчу;
  • Елементи статистики.

Які присутні види спорту

Сучасні букмекерські контори виконують широке охоплення подій, що дозволяє ставити на всі статусні спортивні змагання. Щодо конкретних видів спорту, які присутні на БК, можна виділити наступні напрямки: футбол, теніс, волейбол, баскетбол, хокей, кіберспорт, бокс, ММА та багато іншого. Таким чином, якщо слідкуєте за тенденціями у певному спортивному напрямку, тоді зможете вигравати гроші, завдяки вірним прогнозам. Причому є можливість ставити на статистику, коли важко надати прогноз, відносно переможця матчу.

Як ставити кожний день

Ігри в статусних турнірах відбуваються у певні дні, тому активним бетерам слід орієнтуватися на змагання другого ешелону. Складність таких турнірів полягає у тому, що важко надати об’єктивний прогноз самостійно. Хоча гравцю буде не складно ознайомитися зі статистикою спортсменів або колективів, проте такої інформації може бути недостатньо для регулярних виграшів.

Відповідно, якщо маєте намір ставити кожного дня, тоді проводьте ставки на конкретні коефіцієнти. Наприклад, для уникнення значної серії поразок, ставте на показники 1,4-1,5. Також слід користуватися математичними стратегіями, щоб швидко вийти з негативного тренду, тим самим регулярно збільшувати баланс. Також для регулярних ставок підійде лайв формат, де гравець зможе самостійно ознайомитися з ходом матчу.     

20.02.2024, 16:45

Text.ru - 100.00%