Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як швидко отримати кредит у форматі онлайн в Україні

Фінансові труднощі виникають у багатьох людей, тому попит на отримання кредиту знаходиться на високому рівні. Варто зазначити, що сьогодні можливо скористатися послугою у форматі онлайн, тим самим отримати необхідну суму на банківську карту. Мікрофінансова організація Finsfera є одним з провідних представників українського ринку та надає гроші на вигідних умовах. А саме, якщо користуєтеся сервісом перший раз, тоді відсоткова ставка буде символічною, й складе 0,01% на день. Наступні позики відбуваються по ставці 2,5% на день.

Коли брати мікрокредит

На відміну від банківського кредиту, у зазначеному випадку мова йде про менші грошові суми та більш стислі терміни погашення займу. А саме, максимальна сума першої позики складає вісім тисяч гривень. Повернути кошти треба протягом тридцяти днів. Таким чином, якщо гроші потрібні терміново та здатні погасити заборгованість за місяць, тоді користуйтеся послугою.

У більшості випадків мікрокредити беруть до отримання заробітної плати, щоб купити необхідні ліки або побутову техніку. Така модель співпраці не пов’язана з суттєвими ризиками, бо людині вдається внести платіж у терміни, що позначені у договорі. Водночас купується товар стратегічного значення, який потрібен у конкретний момент.

Які переваги

На цей час банки надають своїм клієнтам різні кредитні продукти, які можуть бути незручними, через комісії та плату за обслуговування. Мікрокредит є одноразовою угодою, тому після погашення грошової суми, можете не користуватися сервісом взагалі. Отримання грошей відбувається швидко, у середньому знадобиться почекати десять хвилин. Умови кредитування наступні:

  • Наявність вісімнадцяти років;
  • Власна банківська карта;
  • Паспорт громадянина України;
  • Ідентифікаційний код.

Подати заявку можливо на офіційному сайті компанії. Для цього дотримуйтеся алгоритму та проводьте введення необхідної інформації. Якщо виникнуть запитання, тоді проконсультуйтеся з представниками організації зручним способом.

Як погасити заборгованість

Після реєстрації акаунта на сайті, користувач отримує особистий кабінет. Відповідно, достатньо перейти на особисту сторінку та перерахувати зазначену суму коштів. Альтернативні варіанти полягають у тому, щоб відвідати найближче представництво або скористатися платіжним терміналом. Варто пам’ятати, що платіжні системи можуть знімати комісію за послуги, тому враховуйте зазначений аспект. Краще перераховувати гроші, через особистий кабінет або фізичне відділення. Такий підхід допоможе уникнути різних комісій.

16.02.2024, 16:55

Text.ru - 100.00%