Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

На які види спорту ставлять в букмекерських конторах

Ставки на спорт дозволяють вигравати гроші завдяки вірним прогнозам та вважаються популярним напрямком в сегменті азартних ігор. Враховуючи той факт, що на ринку функціонують різні букмекерські контори, гравці можуть порівняти коефіцієнти, тим самим обрати для ставок найвигідніші пропозиції. Наприклад, букмекерська контора паріматч україна охоплює широкий перелік спортивних змагань. Окрім статусних матчів та центральних турнірів, можливо ставити на ігри низьких дивізіонів, які не транслюються по телебаченню.

Популярні підходи до ставок

Професійні гравці можуть обрати декілька стратегічних підходів, щоб вийти на позитивні показники. У тому випадку, якщо виконуєте велику кількість ставок кожний день, тоді потрібно орієнтуватися на середній коефіцієнт та корегування грошової суми ставки. Своєю чергою, щоб уникнути негативних серій, проводьте ставки на матчі, які розбираються професійними аналітиками. Наприклад, експерти часто дають прогнози на наступні види спорту:

  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Хокей;
  • Бокс;
  • ММА.

Який обрати формат ставок

Не у всіх випадках вдається виділити фаворита матчу, тому раціонально ставити на додаткові показники. У футболі та хокеї популярним елементом вважається тотал. А саме, гравцю потрібно вказати мінімальну результативність або поставити на показник, скільки голів не буде забито під час гри. Перевага зазначеного напрямку полягає у тому, що у спортивних змаганнях багато команд, які стабільно забивають або пропускають голи. Наприклад, тотал «більше 2,5» регулярно проходить у футбольних матчах мюнхенської Баварії.

На які ставити коефіцієнти

Сучасні гравці часто орієнтуються на коефіцієнти, щоб швидко відігравати програшні ставки та регулярно збільшувати баланс. Практика показує, що ставити можливо на різні показники, тим самим отримувати позитивний результат. Втім, важливо розуміти певні нюанси, щоб не зіштовхнутися з психологічним фактором. А саме, якщо ставите без аналізу на коефіцієнти, що вище показника 2, тоді виникає ймовірність значних негативних серій. Тобто, при такій моделі можливо програти 5-6 разів поспіль.

Низькі показники 1,2 або 1,3 не пов’язані з глобальними ризиками, проте виграш не принесе великої грошової суми. Відповідно, якщо програєте три рази поспіль, тоді відігратися буде дуже важко, без значних збільшень суми ставки. Середнім рішенням вважаються коефіцієнти 1,5 та 1,6. Ризики довгої негативної серії мінімальні, а призові суми дозволяють швидко компенсувати невдачі.  

19.01.2024, 17:15

Text.ru - 100.00%