Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Які командні види спорту популярні в Україні та де замовити екіпіровку  

Сучасний спорт ділиться на індивідуальні та командні напрямки, які відрізняються правилами та потребують різного екіпірування. Практика показує, що в Україні пріоритет віддається командним видам спорту, серед яких популярні: футбол, баскетбол, волейбол та гандбол.

Варто зазначити, що грати можливо, як на професійному, так і на любительському рівні. Для цього знадобиться підготувати ігровий майданчик, й купити екіпіровку певного розміру. В інтернет-магазині teamsports.com.ua доступні всі необхідні вироби, що належать до зазначених командних ігор. Торговий заклад підійде, як рядовим гравцям, так і організаторам змагань. Також присутні аксесуари для фітнесу, які допоможуть покращити фізичну форму.

Футбол вид спорту №1

Серед командних видів спорту, у більшості випадків пріоритет віддається футболу. Грати у футбол можливо на спеціальному майданчику зі штучним покриттям, чи на великому стадіоні. Крім того, любителі футболу часто роблять імпровізовані майданчики, які віддалені від публічних місць, й не заважають іншим людям. Якщо бажаєте займатися футболом, тоді замовте наступні аксесуари:

  • М’яч;
  • Бутси або кеди;
  • Щитки;
  • Гетри.

Що необхідно для баскетболу

У деяких країнах, баскетбол вважається першим за популярністю видом спорту, бо для гри достатньо майданчика з кільцями та баскетбольного м’яча. В Україні баскетбольних майданчиків не так багато, через це розвиток зазначеного напрямку йде повільно. Втім, у великих та середніх містах присутні баскетбольні майданчики, тому можете тренуватися у зручний час.

Не менш важливим аспектом є дотримання правил, бо баскетбольні фоли фіксуються дуже часто. Таким чином, якщо граєте на любительському рівні, то будьте готові до жорсткої гри. Для професійного розвитку, необхідно записуватися в певний клуб. Окрім м’яча, рекомендується замовити майку та кросівки, які підходять для гри у баскетбол.

Де грати у волейбол та гандбол

Оптимальним варіантом для любителів волейболу та гандболу є оренда спортзалу. Практика показує, що в зазначені ігри можливо грати у більшості сучасних спортивних комплексів. Для гри в гандбол необхідно встановити ворота, у волейболі натягують сітку. Також важливим аспектом є спеціальні м’ячі, які призначені для зазначених видів спорту. Окрім оренди спорткомплексів, можливо грати на пляжних змаганнях. Втім, у команді з пляжного волейболу тільки двоє гравців, тому знадобиться відходити від класичного формату.

16.05.2023, 20:35