Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як підібрати букмекерську контору для проведення спортивних ставок

Спортивні ставки є популярним та простим напрямком сегмента азартних ігор, до якого здатні швидко адаптуватися новачки. Все що необхідно для ведення гри, це обрати спортивну подію та виконати прогноз. Завдяки коефіцієнтам букмекерської контори, не складе труднощів порівняти можливості опонентів.

Водночас не треба забувати, що в інтернеті присутні різні компанії, які надають зазначений сервіс. Щоб реально претендувати на виграші, користуйтеся БК Мелбет dtforum.in.ua та іншими платформами, які здатні надати високі коефіцієнти. Також до стратегічних факторів відносять наступні нюанси:

  • Стабільність виведення грошей,
  • Регулярне функціонування,
  • Велика кількість подій,
  • Наявність лайв формату,
  • Додаток для смартфона.

Чому слід грати на максимальних коефіцієнтах

Багато новачків допускають помилку, коли не враховують відхилення, на рівні 0,2 – 0,3. Хоча на одну ставку зазначений проміжок радикально не вплине, але на дистанції гравець втрачає велику грошову суму. У деяких випадках, зазначені відмітки можуть стати причиною збитків. Таким чином, коли маєте намір регулярно ставити на спортивні події, застосовуйте максимальні коефіцієнти. Для цього користуйтеся букмекерською конторою, яка знаходиться у лідерах сегмента, чи реєструйте акаунти на різних платформах.

Як проводити успішні ставки

Незалежно від математичної стратегії та виду спорту, кожний гравець повинен орієнтуватися на позитивний результат. Для цього слід уникати значних програшних серій, щоб не програти великий грошовий капітал. Зазвичай професійні бетери обирають наступні підходи:

  • Ставки на окремі команди;
  • На фаворита 1,5-1,7;
  • На аутсайдера 2,1-2,3.

Суть підходів у тому, що раціонально ставити на команди, які демонструють стабільні результати. Наприклад, Барселона регулярно виграє у чемпіонаті Іспанії. Хоча коефіцієнти низькі, проте негативні серії відсутні. Відповідно, відіграватися буде легко, тим самим регулярно збільшувати баланс. До масових ставок, слід віднести пари з певними коефіцієнтами. Щоб знаходитися на стабільних показниках, бетери ставлять на середні показники, чи обирають пару зі слабким фаворитом.

Альтернатива бетінгу

На ігровій платформі Мелбет, присутні також інші напрямки, до яких відносяться: слоти, карти, рулетка. Таким чином, якщо не знайшли подій для спортивних ставок, можете запустити апарати, чи провести карткову партію. У тому випадку, коли віддаєте пріоритет математичним стратегіям, користуйтеся рулеткою, де ймовірність успішної дії знаходиться на показнику 50%.

25.02.2023, 16:15