Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Де замовити рідкий реагент Ad Blue для очищення вихлопних газів

Обслуговування транспортного засобу складається з багатьох компонентів, що носять технічний та профілактичний характер. А саме, рідкий реагент для очищення вихлопних газів дизельних двигунів, позитивно сприяє на функціонуванні загального механізму.

У більшості випадків пріоритет віддається реагенту Ad Blue, який рекомендується міжнародними експертами. Втім, можливо зменшити фінансові витрати, якщо замовити український аналог Thermal Blue. Щоб розглянути пропозицію, користуйтеся mmlogistics.com.ua вебресурсом ТОВ «ММ Логістик». Заявку можливо заповнити у форматі онлайн, чи відвідати представництво, згідно з зазначеної адреси. Якщо виникнуть певні запитання, тоді консультуйтеся з представниками підприємства.

Особливості призначення

Рідкий реагент Thermal Blue можливо застосовувати для всіх транспортних засобів, що функціонують на дизельних двигунах. До зазначеної категорії відносяться:

  • легкові автомобілі,
  • вантажівки,
  • техніка для сільського господарства,
  • інші аналоги.

Таким чином, якщо активно користуєтеся транспортним засобом, підберіть для регулярного застосування оптимальний виріб. Український аналог Ad Blue має міжнародний сертифікат, й знаходиться у вільному продажі.

Хто замовляє реагент у компанії MMLogistics

Окремо слід зазначити, що пропозиція підійде середнім та великим організаціям, які мають власний автопарк. Продаж реагенту починається з тисячі літрів. Для жителів Києва та Київської області, доставлення є безплатним. Щоб отримати реагент в іншому регіоні, консультуйтеся з представниками ТОВ «ММ Логістик». Вартість доставлення буде залежати від загального об’єму та відстані.

Чому важливе очищення вихлопних газів

Забруднення навколишнього середовища має ряд негативних наслідків, тому сучасні вироби направленні на зменшення кількості викидів. Реагент Thermal Blue демонструє ефективні показники, тим самим зменшує викиди оксидів азоту до 85%. Зазначений показник залежить від типів транспортного засобу, тому орієнтуйтеся на кінцеву інформацію виробника. Також виріб є корисним для автомобілів, бо вдається покращити функціональність транспортного засобу. Практика показує, що при використанні реагенту, техніка демонструє більш надійні показники.

Висновок

У тому випадку, коли зацікавлені у замовленні альтернативи Ad Blue, розгляньте український реагент Thermal Blue. Зазначена продукція відповідає усім міжнародним нормам якості, й реалізується за доступною ціною. Повну інформацію, стосовно продукції та співпраці, здатні надати представники компанії MMLogistics.

09.01.2023, 19:50