Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Уругвай – Республіка Корея: огляд ставок і коефіцієнтів

Матчем між командами Уругваю і Південної Кореї розпочнеться боротьба в групі H на Чемпіонат світу 2022. Нагадаємо що в цьому квартеті також виступають португальці та ганці.

Загалом, група H вважається найбільш збалансованою по складу учасників. Ось які коефіцієнти букмекерська контора Паріматч пропонує за на вихід команд з групи:

  • Португалія – 1.13
  • Уругвай – 1.45
  • Республіка Корея – 3.40
  • Гана – 3.55

Так, уругвайці є більш досвідченою і кваліфікованою командою за корейців. Але азійська збірна неодноразово нав’язувала боротьбу грандам на ЧС. Наприклад, чотири роки тому вони обіграли Німеччину.

Інформація про команди

Плануєте робити на матч Уругвай – Республіка Корея ставки? Рекомендуємо для початку розглянути команди та оцінити їх перспективи, а потім розглянути варіанти парі в букмекерській компанії Parimatch.

637359fca32bb.png

Уругвай

Уругвайці вчетверте поспіль потрапили на мундіаль. На минулих трьох чемпіонатах команда виходила в плей-офф. Черговість результатів наступна – 1/2, 1/8, 1/4. Причому в збірній досі виступають ряд гравців, які здобували ці результати – Суарес, Кавані, Муслера, Годін, Касерес. Але при цьому змінився головний тренер – «вічний» Оскар Вашингтон пішов зі свого посту. Команда надіється продовжити свою серію з плей-офф.

Республіка Корея

Корейців можна вважати кращою командою Азії в 21-му столітті. Вони і очок набрали найбільше серед всіх команд континенту за цей час, та і футболістів хорошого рівня виростили немало. В Катарі команді не дуже пощастило з жеребом. Хоча і на ЧС-2018 у корейців була дуже неприємна група з німцями, шведами, і мексиканцям. Загалом, Південна Корея виглядає як команда, яка здатна створити сенсацію. Так що є сенс придивитись до цікавих довгострокових ставок на корейців в Паріматч.

637359fc8891d.png

Огляд ставок і коефіцієнтів на гру Уругвай – Республіка Корея

Актуальні коефіцієнти БК Parimatch на матч:

  • Перемога Уругваю – 1.80
  • Нічия – 3.55
  • Перемога корейців – 5.10

Враховуючи, що це буде перший матч команд на турнірі і збалансованість групи H в цілому, можна очікувати, що обидві сторони не будуть ризикувати. Тому ТМ 2.5 за 1.61 здаються непоганим варіантом ставки. Ще один перспективний варіант – нічия в першому таймі за 2.1.

Загалом Паріматч пропонує сотні ринків ставок на цю гру. Матч також буде висвітлюватись в лайві з динамічними маркетами, причому букмекер планує супроводжувати гру прямою трансляцією.

637359fcd6561.png