Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як любителям футболу вигравати на спортивних ставках

Інтерес до футболу може принести певні грошові суми, якщо регулярно виконувати вірні ставки. Враховуючи той факт, що букмекерські контори приводять різні коефіцієнти, можливо користуватися багатьма стратегіями. Своєю чергою, щоб виконувати ставки на футбол онлайн регулярно, зареєструйте акаунт на тематичній платформі. Наприклад, БК GGBET пропонує можливість поставити на будь-який матч. Окрім статусних чемпіонатів, можливо ставити на турніри азійських країн, чи обрати нижчі європейські ліги.

Як обрати клуб

Деякі професійні гравці ставлять лише на один клуб, тому можете користуватися методикою. Щоб регулярно вигравати, потрібна команда зі стабільними результатами. Якщо бажаєте ставити на виграші, тоді виконуйте ставки на наступні колективи:

  • Баварію Мюнхен,
  • Реал Мадрид,
  • Манчестер Сіті.

Зазначені клуби виграють близько 80% своїх матчів. При програшах, підіймайте суму ставки, щоб швидко відігратися. Зазвичай негативних серій нема, тому глибокої кризи точно не буде.

Окрім грандів європейського футболу, також можна ставити на середняків, які рідко програють, чи обрати андердога, й ставити на його поразки. У такому випадку коефіцієнти будуть вищими, тому можливо обрати подвійний результат, щоб уникнути негативної серії. Наприклад, у попередньому сезоні Лаціо програв десять матчів, а не програв двадцять вісім зустрічей. Хто ставив на подвійний результат залишився у плюсі.

Ставки на тотал

Окрім кінцевого результату, любителі спортивних ставок використовують фактор забитих м’ячів. У такому випадку потрібна команда зі стабільними голами, чи колектив який мало забиває та рідко пропускає голи. Щоб досягти позитивного результату, достатньо поставили на певну відмітку, й обрати статус. Якщо не впевнені у кількості забитих голів у матчі, виконуйте ставку на індивідуальний тотал. А якості прикладу можна ставити, що Баварія, Реал та Ман Сіті заб’ють один гол у матчі. Така ставка спрацює у 90% зустрічах. У матчах з глибокими аутсайдерами турнірів, ставте на два голи. Враховуючи той факт, що зазначені клуби регулярно забивають велику кількість голів, позитивні серії, й швидкі відігравання гарантовані.

Висновок

Вигравати на спортивних ставках можливо, для цього треба ставити на стабільні клуби. У даному матеріалі розглянута футбольна тематика з конкретними прикладами. Користуючись аналогічним підходом, зможете знайти інші футбольні клуби.

16.08.2022, 18:15