Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Які труднощі чекають на автора на шляху до публікації в журналі Скопус чи WOS?

Омріяна публікація у Скопус чи Web of Science — результат кропіткої праці на протязі багатьох місяців. Адже написання статті такого рівня вимагає від автора не тільки глибоких знань в певному питанні, а й доволі вибагливе у плані наповнення, не кажучи вже про нюанси оформлення. Стаття для журналу, який індексується міжнародною наукометричною базою має бути унікальною (не менш як на 90-95%), має мати наукову новизну та бути цінною з точки зору науки та практики для всієї наукової спільноти.

Написати її набагато важче ніж добре знайомі статті для журналів категорії «Б». Однак, труднощі чекають науковця не лише на етапі обрання теми дослідження та безпосередньої підготовки тексту роботи до друку. Не меншої уваги потребує процес вибору журналу, у якому буде розміщена відповідна стаття. Враховуючи це багато вчених вирішують делегувати підготовку матеріалів та взагалі весь процес тим, хто професійно займається цим. Гарно зарекомендувала себе на ринку освітніх послуг компанія «SOER Publishing». Замовити послуги можна тут: https://soer-publ.com.ua/uk/. Заповнюйте форму на сайті чи телефонуйте менеджеру для консультації.

Компанія має налагоджені зв’язки з багатьма авторитетними європейськими журналами та надає гарантії на свою роботу. Серед переваг роботи з нею слід відзначити те, що:

  • вона надає широкий перелік послуг (аудит статті, академічний переклад матеріалів тощо);
  • її авторський колектив відзначається високим рівнем професіоналізму. Автори є докторами та кандидатами наук та знають всі нюанси та особливості підготовки текстів до публікації. Для них слова “унікальність” та вимоги щодо відсутності плагіату цілком зрозумілі;
  • компанія надає послуги за доступними цінами;
  • компанія вирізняється високим рівнем сервісу. Менеджери компанії завжди готові прийти на допомогу та узгодити всі деталі співробітництва.

Чи допомагає компанія із вибором журналу?

Так, спеціалісти компанії допомагають підібрати періодичне видання для розміщення статті. Вони чудово розуміються на різних критеріях, які мають значення для розміщення і завжди готові підібрати найкращий варіант. Якщо звернутися до «SOER Publishing», то можна уникнути таких несподіванок, як подання матеріалів до журналу-клону, який не має відношення до Скопусу тощо. Крім того, не доведеться витрачати час на моніторинг журналів та переписки з редакціями — фахівці все зроблять за замовника.