Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Як ставити на футбол та стабільно вигравати гроші

Серед популярних у світі видів спорту, футбол охоплює багатомільйонну аудиторію, яка активно вболіває за свої улюблені клуби та збірні країн. Водночас якщо вмієте вірно прогнозувати, тоді спробуйте свої сили у комерційному напрямку. Ставки на футбол онлайн допоможуть виграти великі гроші, завдяки виконанню елементарних дій. У тому випадку, коли користуєтеся ліцензійною букмекерською конторою, виводьте призові кошти на банківську карту.

На що ставити

Найчастіше бетери обирають підсумок матчу, й виконують ставку на одну з наступних позицій:

  • Перемогу однієї з команд,
  • Нічийний результат.

Втім, коли не впевнені в успішній ставці, можливо скористуватися подвійною ставкою або обрати кількість забитих голів. Коли у пріоритеті голи, потрібно ставити на тотал більше, чи менше. Тобто, бетеру потрібно зазначити мінімальну відмітку забитих або незабитих м’ячів у матчі. Наприклад, якщо бажаєте поставити на 0:0, тоді обирайте тотал менше 0,5.

Як обрати команду

Для ставок на футбол можливо користуватися різними підходами, тим самим вигравати призові кошти. У тому випадку, коли бажаєте вигравати на низьких коефіцієнтах, тоді виконуйте ставки на футбольних грандів. Практика показує, що деякі клуби стабільно виходять до 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Відповідно, якщо будете ставити на зазначені клуби у груповому турнірі, то гарантовано виграєте 90% зустрічей. До списку можна включити:

  • Реал,
  • Баварію,
  • Челсі,
  • Ліверпуль,
  • Манчестер Сіті.

Не менш популярний спосіб стабільно вигравати, ставити проти андердогів у регулярних чемпіонатах. Наприклад, у попередньому сезоні Дженоа виграла тільки 4 матчі з 38 зустрічей. Подвійна ставка спрацювала б 34 рази по ходу сезону. Середняк Емполі виграв десять раз, подвійна ставка могла спрацювати 28 разів. А ось Мілан та Інтер програли тільки по чотири рази, якщо регулярно ставити на не програш, то було 34 перемоги.

Необхідність стратегії

Хоча на спортивних ставках можливо вийти на значну позитивну серію, проте поразки будуть траплятися завжди. Щоб швидко відігравати програші, збільшуйте грошову суму ставок. Для оптимізації процесу, залучайте математичні стратегії, які допоможуть вийти на позитивний результат. Експерті приводять багато різних моделей. У якості прикладу розгляньте різновиди стратегії Мартінгейл, якою часто користуються в азартних іграх. Для любителів великих коефіцієнтів, рекомендуються методика Оскара Гранда.  

05.07.2022, 16:12

Text.ru - 100.00%