Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Яку читають сучасну прозу та де купити книги на українській мові

Значна категорія жителів України, сьогодні цікавиться літературними новинками й віддає пріоритет паперовим версіям книг. Серед найбільш авторитетних інтернет-магазинів, слід відзначити https://bookking.com.ua/suchasna-proza/ платформу, де можливо знайти прозу від сучасних письменників. У тому випадку, коли цікавитеся закордонними авторами, можете розраховувати на якісний та професійний переклад тексту.

Які книги читають

Зазвичай українці цікавляться бестселерами, які отримали нагороди та позитивні відгуки від авторитетних критиків. На зазначеному інтернет-магазині, такі книги мають відмітку «хіти». Серед книг, які знаходяться у продажу, слід відзначити:

  • Та сама я,
  • Пульсація,
  • Щоденник книгаря,
  • Я кохатиму тебе завжди.

Кожна з зазначених робіт отримала позитивні оцінки та була переведена на багато мов. Перед тим, як виконати замовлення, оберіть той жанр, який є пріоритетним.

Як знайти цікаву книгу

Враховуючи той факт, що бестселер може знаходитеся у тому жанрі, який не цікавий читачу, робіть акцент на конкретних авторах. Наприклад, якщо звикли читати детективи, тоді ознайомтеся з роботами Агати Крісті. Серія книг про Еркюля Пуаро зацікавить усіх любителів кримінальної та інтелектуальної літератури. Аналогічним способом можливо знайти інші цікаві книги. Такий метод дозволить знайти ту роботу, до якої присутній високий інтерес. Відповідно, спочатку підберіть авторів, а потім виконуйте замовлення книг.

Як оптимізувати графік

Через важкий робочий день, багато людей відмовляються від книг, бо не вистачає вільного часу. Щоб оптимізувати зазначений процес, читайте по одній, або двом главам вдень. Відповідно, якщо книга має шістдесят глав, тоді достатньо місяця, щоб повністю ознайомитися з романом або повістю. За рік зможете прочитати дванадцять книг, виділяючи 10-15 хвилин вільного часу в день. Так що, кожна людина зможе почати читати, якщо є таке бажання. Необов’язково робити обхват з сотні сторінок в день.

Навіщо читати

У тому випадку, коли людина читає по одній книжці в місяць, автоматично покращується пам’ять та розумові здібності. Зазначений процес дозволяє запам’ятовувати глави, й постійно прокручувати обставини. Якщо пріоритет віддається детективам, тоді паралельно з читанням, зможете розгадати головоломку та знайти зловмисника самостійно. Головне підібрати автора, який зможе Вас зацікавити своїми ідеями. Бо читання книг має приносити задоволення.

26.05.2022, 19:55