Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

RaPaPaPaPam втікає з 888poker KO Games Tune Up Title

888poker KO Games

Серія 888poker Knockout Games продовжує створювати значні призові фонди та коронних чемпіонів у покері, а «RaPaPaPaPam» — остання зірка 888, яка відійшла з призом, який збільшив банкролл. Український гриндер тріумфував у заході Tune Up PKO з $150 000, перетворивши 160 доларів на 20 885 доларів з урахуванням винагород. Ця премія є найбільшою на даний момент в серії.

Близько 783 гравців взяли участь у події Tune Up PKO, що залишило 888poker з невеликим накладенням, не те, що ті, хто фінішував на грошових місцях, хвилювалися, тому що це, по суті, означало для них безкоштовні гроші. Тi хто фінішував ранiше могли просто грати в ігрові автомати на гроші.

Першому фіналісту не знадобилося багато часу, і ця сумнівна нагорода отримала «zer0szbr0» з Сполученого Королівства. Вони 3-бет олл-ін на 15,6 великих блайндів з кишеньковими дев’ятками після того, як «Aragorn92» Мін-рейз з ранньої позиції. Aragorn92 колів з тузом-королем, скинув короля на флоп і відправив zer0szbr0 на рахунок з $1,691 призовими.

Наступною втратою за фінальним столом став шведський «Perrymejsen», постійний учасник найбільших подій з бай-інами 888poker. Aragorn92 залімпував із середньої позиції, але миттєво заколлував, коли Перрімейсен пушив на баттоні 14,9 великих блайндів. Інста-колл відбувся тому, що вони сиділи там з кишеньковими тузами, через що кишенькові дами його шведського суперника розгромили. Aragorn92 зробив фулл-хаус, щоб зменшити кількість гравців на один.

Фінал сім став шісткою після вибуття «DGR.POKEHER». Вони зробили свій стек з тузом-десяткою на флопі з високим рівнем туза лише для того, щоб зіткнутися з домінуючим тузом-королем у руках «Machidon7».

Шосте місце і 3968 доларів дісталися бразильському «PagoPerdeu», який може вважати, що їм не пощастило з тим, як вони програли. «AnfryOgr» зробив мін-рейз з тузом-королем на баттоні, а PagoPerdeu захистив свій великий блайнд королем-вісімкою. Обидва гравці скинули короля, і PagoPerdeu чекнув, AngryOgr поставив одну третину банку, лише щоб PagoPerdeu зробив малий чек-рейз. AngryOgr колів, що призвело до сімки на терні. У обох гравців було по 15 великих блайндів, а в банку було менше 14 великих, тому фішки обов’язково опинилися в середині. Так і сталося, і PagoPerdeu впав, пропавши на річці.

Агресивний Aragorn92 був наступним гравцем, який вийшов з воріт, незважаючи на те, що лідирував із п’ятьма гравцями, які залишилися. Вони пушили на терні з флеш-дро і виявили, що RaPaPaPaPam сидів там із набором четвірок. Рівер не зміг принести флеш, і Aragorn92 вилетів.

Наступним затриманим гравцем став український AngrOgr. RaPaPaPaPam опен-пушив з баттона, і AngryOgr відклав свій великий блайнд-стек 11,7, зробивши це з тузом-ферзем. AngryOgr виглядав у хорошій формі проти туз-десятки свого суперника, але дві десятки на флопі змінили це миттєво. Туз-ферма на терні взяв стрит-дро, але на рівері було цегли.

Хедз-ап був встановлений, коли «KBONGRJ» зняв пил зі своїх фішок на третьому місці після роздачі трьох рук. KBONGRJ отримав свій великий стек 26,4 з дами, але зіткнувся з королями Machidon7. Це залишило KBONGRJ з великими блайндами 0,3, і вони розбилися в наступній роздачі.

888poker

Machidon7 мали невелику перевагу в хедз-ап проти RaPaPaPaPam, але в підсумку вони фінішували другим. Остання роздача показала, що Machidon7 став занадто жвавим із кишеньковими шістками, рейзом на префлопі, потім ставкою на флоп валет-сім-туз і терн двійки, перш ніж зробити пуш на п’ятій рівері. Спустошення кліпу іноді спрацьовує, але не в тому випадку, якщо ваш опонент сидів з топ-парою. Гра закінчена для Machidon7 і перемога RPaPaPaPam, найбільшого вилучення серії KO Games наразі.