Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Чому Ігор Сподін почав займатися марафонським бігом

Марафонський біг є одним із найбільш непростих видів спорту, де головна мета атлета, пов’язана з досягненням фінішної відмітки. У середньому, тридцять відсотків марафонців сходять з дистанції, коли необхідно пробігти десятки кілометрів.

Ігор Сподін почав займатися бігом після тридцяти років. Головною метою було покращення фізичних кондицій та позбавлення зайвих кілограмів. Початок був дуже важким, але Ігор Юрійович зміг адаптуватися до навантажень, а сьогодні регулярно бере участь у багатьох марафонах. Як зазначено у публікації http://uanews.pp.ua/marafonets-ihor-spodin-z-lyubyteliv-u-profesionaly/ українського видання, у молоді роки Ігор Сподін займався футболом та плаванням. Проте спортивну кар’єру зробити не вдалося, бо виникли проблеми зі станом здоров’я. Відповідно, коли починав займатися бігом, не було навіть базової підготовки до інтенсивних навантажень.

Стосовно результатів марафонського бігу, вдалося не тільки фінішувати на змаганнях, а й зайняти призові позиції. На сьогодні, в активі Ігоря Сподіна успішні марафони у більш ніж десяти країнах. Чудовий результат для вікового атлета.   

24.11.2021, 18:30

Text.ru - 100.00%