Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Які присутні лубриканти та де купити з доставленням у форматі онлайн

Якість інтимного життя залежить від багатьох факторів, які здатні внести позитивні аспекти та покращити загальні відчуття. А саме, якщо переживаєте кризу у відносинах або зіштовхнулися з певними незручностями, тоді ознайомтеся з пропозиціями тематичних торгових закладів. Наприклад, лубриканти належать до різновидів інтимної змазки, й активно використовуються багатьма людьми. Ознайомитися з каталогом лубрикантів, можливо https://black-bunny.com.ua/lubrykanty в інтернет-магазині «Чорний Кролик». Компанія здатна надати необхідний вид продукції та організувати адресне доставлення. Якщо раніше не користувалися лубрикантом, тоді менеджер допоможе підібрати оптимальний варіант.

Для чого необхідні та які види

Завдяки лубрикантам вдається покращити якість анального та орального сексу, тому зазначений виріб став популярним у багатьох країнах. Водночас слід уважно ставитися до процесу покупки виробу, бо на ринку присутні різноманітні моделі. На цей час, можна виділити наступні зразки:

  • На водній основі;
  • Силіконові;
  • Олійні;
  • Гібридні розробки.

Які присутні лубриканти та де купити з доставленням у форматі онлайн

Які особливості та відмінності

Лубриканти на водній основі підходять для всіх статевих актів, включаючи вагінальний, анальний секс та мастурбацію. Їх легко змивати водою, також вони не залишають плям і сумісні з усіма видами презервативів. Якщо полюбляєте експерименти, тоді ознайомтеся з зазначеною категорією.

Моделі на силіконовій основі більш стійкі, ніж водні аналоги. Вони здатні забезпечити довготривалий ефект, що підходить для полового акту, який не обмежується 5-10 хвилинами.

Зразки на основі олії відомі своєю густою текстурою, частіше всього використовуються для анального сексу. Вони не висихають так швидко, як водні лубриканти, і можуть забезпечити більш інтенсивне зволоження.

Гібридні розробки поєднують переваги водних і силіконових засобів. Вони забезпечують комфорт, як водні лубриканти, й довготривалий ефект, як силіконові аналоги. У багатьох випадках, любителі інтимних розваг обирають саме гібридний тип.

Чи варто купувати

Кінцеве рішення стосовно покупки слід приймати кожній людині особисто, проаналізувавши необхідність засобу. У тому випадку, якщо треба покращити фізичні відчуття, тоді однозначно замовляйте пробну одиницю виробу. Варто зазначити, що лубрикант є безпечним засобом, яким можливо користуватися на регулярній основі. Крім того, в інтернет-магазині «Чорний Кролик» створені спеціальні каталоги, в яких окремо містяться оральні та анальні різновиди лубрикантів.

24.09.2024, 17:43

Text.ru - 100.00%