Светское Обозрение

Спортивно-новостной блог

В курсе

Belatra Games випускає другий святковий слот із подарунками до Різдва

Святковий сезон приносить все більше нових релізів і цей рік не став винятком. Belatra Games відкрила шлюзи, випустивши другий слот із різдвяною тематикою, який пішов за слотом Master of Xmas Hold & Win, що вийшов на початку цього місяця.

Master of Xmas Hold & Win

Ошатний Санта без сорочки з киркою та шахтарською лампою створює настрій для пошуку різдвяних багатств для тих, кому пощастить зіграти в гру та впіймати смугу удачі.

Під час завантаження гри на заставці зображено вхід у шахту на Північному полюсі з рейками, що ведуть усередину, святково загорнута коробка різдвяного печива, засніжені ялинки та колекція різдвяних прикрас із множниками, вигравіруваними на них у морозних тонах. І все це під повним місяцем у зимову ніч з легким снігом, всього за кілька метрів від теплої та затишної хатини в лісі.

Попри нещодавний реліз слот вже вийшов на світовий ринок. Так, цей та інші ігрові автомати на гроші доступні в українських казино.

Час ділитися…

Заступник директора з продажу та маркетингу Belatra Games Сергій Чернявський сказав:

«Різдво – час ділитися, і ми раді представити наш святковий слот Xmas Gifts. Гравцям сподобається відкривати цю гру, щоб подивитися, які подарунки вони зможуть знайти на барабанах».

При натисканні кнопки «Старт» на екрані з’являється Санта, і ви бачите, як він їде на візку в шахту, сміючись всю дорогу.

Те, що ви побачите далі, буде трохи несподіваним: 6 колонок по 5 позицій у кожній, і сам Санта керує грою зі свого місця на ящику, який є кнопкою обертання.

Символи випадають каскадом, а чи не обертаються на барабанах. Подивіться на ліву сторону барабанів, щоб знайти дещо приховане трилінійне меню, яке спочатку здається частиною шахтарської лампи. Звідси, якщо ви не просто грали, щоб розібратися у грі, то можете ознайомитись з таблицею виплат та вивчити правила.

Символи оплачуються в будь-якій позиції на сітці, якщо в любому місці екрана є не менше 8 знаків, що збігаються. Виплати збільшуються від виплат за вісім або більше, десять або більше і за 12 або більше. Максимальна ставка на гру становить 10000 кредитів, а максимальний виграш – 20 мільйонів кредитів – так, 20 мільйонів кредитів… Щасливого Різдва!

Безкоштовні обертання з великим множником

Master of Xmas Hold & Win

Для запуску 10 бонусних обертань на 30 барабанах потрібно не менше чотирьох скаттерів, ще 5 можна виграти, якщо в грі з’являться додаткові 3 скаттери. Максимальна кількість безкоштовних обертань, яка може бути присуджена, становить 300. Під час фріспінів можуть з’являтися орнаменти з множниками, що збільшують виплати в 2 рази до 100 разів за кожен і «помножені на суму множників, що випали».

Фірмовий бонус Belatra’s Craft Bonus також є доступним для придбання, якщо ви втомилися чекати, поки бонусні мішки із золотом запустять безкоштовні ігри. Ви можете заплатити всього 50x ставку, щоб зібрати 4 скаттери, 100x за 5 або 250x за 6 і більше скаттерів та активувати всі символи множників під час безкоштовних ігор.